Gratis viewer til AutoCad tegninger

Gratis viewer til AutoCAD tegninger, der kan vise DWG, DXF, DWF og Inventor filer

I dag sendes meget elektronisk post som e-mails med vedhæftede dokumenter i stedet for et stykke papir, en tegning eller en fax.

Så har du alle relevante dokumenter ved hånden og når du så skal bruge dem, klikker du med musen og straks vises de på skærmen.

Forudsætning for at dette virker, er selvfølgelig at du har installeret den nødvendige software til at åbne de elektroniske dokumenter.
For mange er den nødvendige software lig med Acrobat Reader ell. Microsoft Office pakken, men hvad nu når du også har behov for at se på tegninger ?

Du kan selvfølgelig investere i den CAD-software som jeg har udført tegningerne i, men har du kun behov for at se tegningerne og intet ønske om at rette i dem, kan du gøre dette uden at skulle investere yderligere.

Så med Autodesk Design Review installeret er det bare at klikke på tegningerne som ligger elektronisk, så vises de umiddelbart på din PC.

Du kan hente Autodesk Design Review på nedenstående link, hvor du også kan finde mere om Autodesk Express Viewer så som online dokumentation og manual i printform. 

Hent vieweren hér